Assalamualaikum...

Nak buat pengumuman skit ni, korang mesti suka OFFER kan..hah gud...ok korang klu nak lebih byk offer dr TBB, boleh lawati FB kami, kat sana ada lebih byk OFFER.

Just klik kt page FOLLOW FB, kami akan link kan korang terus ke FBB kami...

So enjoyyyyy!!!

Tengs a lot
Regards,
Wanda ;-)

Monday, 27 August 2012

0828

0828
Petit Bateau
6m
B: 6" L: 10.5"
RM7

*Cardigan yg sgt sweet...

0827

0827
Faded Glory
Children Place
18m
B: 8" L: 11-12"
RM6/ 2pcs

0826

0826
Disney
Label Cut
12-18m
Romper 2pcs / RM8

0825

0825
Garanimal
18m
B: Free L: 12.5"
RM6

0820

0820
Carter's
Hanna anderson
Nani nani
12-18m
...
B: 9" L: 12-15"
RM10/3PCS

*Sleepwear.overall xde masalh

0819

0819
George
Connection
Sprocket
3y
...
B: 10-11" L: 14"
RM10/3pcs

*sesuai utk baju basahan dan ada yg baju untuk jln.ada kotor skit kt ujung lengan kemeja.overall mmg berbaloi rm3++ utk sehelai bju ;)

0818

0818
Okie Dokie
18m
B: 9.5" L: 13"
RM8

* Like new...memang cantik lagi

0815

0815
Arizona
3y
B: 10.5" L: 14"
RM9

* This one is awesome, cantik kalau pakai ke open house musim raya ni. Mesti si bujang nmpk handsome ;-)

0816

0816
Carter's
18m
B: 10" L: 14"
RM6

*Ada small hole kt blakang baju, & ada stain skit kt bah yg sy zoom. Sesuai untun non muslim sbb ada gmbr dog. Not suitable for fussy buyer

0814

0814
Gaming Girl
(95) 3-4y
B: 10" L: 14"
RM6
* The color is perfect, like new

0813

0813
Oshkosh B'Gosh
9m
B: 8.5" L: 11.5"
RM6

*Klaer faded skit, untuk pakain basahan pon ok...overall thumbs up ;-)

0812

0812
Faded Glory Sleepware
18M
B: 8.5" L: 13"
RM7

*Hanya ada t-shirt , seluar xdapat dikesan...suppose to come with pant

0811

0811
Carter's
24m
B: 10" L: 15"
11.8 - 12.7KG
...
RM8

*Super cantik like new. Pakai untuk g open house memang sesuai

0810


0810
US Polo Assn
18-24m
B: 10" L: 13.5"
RM7

*Kain sangat selesa

0809


0809
Syanee Australia
4y
B: 10.5" L: 15.5"
RM7

*100% Cotton, Memang macam baru